15 mrt 2015

Twittert u ook mee?

@gzaziekenhuizen, daar moet u zijn.


U hebt het misschien al gemerkt, onlangs herlanceerde we onze website in het kader van de Dag van de Zorg: dagvandezorg.gza.be.
 
Naast alle nodige informatie over de verschillende rondleidingen die op 15 maart worden georganiseerd, ook een Twitter-feed.

@gzaziekenhuizen, daar moet u zijn.

Twitter laat toe om korte berichtjes (tweets) van maximum 140 tekens te delen met anderen. Het is, net als Facebook, een sociaal netwerk waarvoor u een profiel dient aan te maken.
 
Hebt u een Twitter-account? Help ons dan om zoveel mogelijk tweets op onze website te verzamelen over GZA en de Dag van de Zorg en zo dit evenement mee te promoten.
 
Heeft u leuke berichtjes, toffe nieuwtjes, aanmoedigende woordjes, foto's van affiches of ander promotiemateriaal van de Dag van de Zorg? Maak er dan een berichtje over en twitter het naar @gzaziekenhuizen.

Tijdens de rondleidingen kunt u zo ook foto's en leuke momenten via Twitter delen met anderen. Op 15 maart zelf zullen al deze tweets ook getoond worden in de welkomstent op een groot plasmascherm.

Geen twitteraar? Geen probleem!

Hebt u geen Twitter-account, maar wenst u GZA toch te promoten? Deel dan uw berichten en onze website bijvoorbeeld via Facebook.
 
GZA is een dynamische organisatie is die er naar uitkijkt al haar bezoekers optimaal te ontvangen tijdens de Dag van de Zorg!
 
Alvast bedankt en tot tweets!