GZA

Van harte welkom!

We heten u van harte welkom bij GZA. Zowel op GZA Ziekenhuizen campus Sint-Jozef in Mortsel als in ons woonzorgcentrum Sint-Bavo in Wilrijk hopen we u te mogen ontvangen op tijdens de Dag van de Zorg.
Op zondag 15 maart tussen 10 en 17 uur openen de medewerkers van beide voorzieningen immers de deuren voor u.

GasthuisZusters Antwerpen is een organisatie van zorg- en welzijnsvoorzieningen. Onze groep bestaat uit een ziekenhuis met drie campussen (campus Sint-Augustinus te Wilrijk, campus Sint-Vicnentius te Antwerpen en campus Sint-Jozef te Mortsel) en acht woonzorgcentra (De Bijster te Essen, De Eeckhof, De Zavel, Goudblomme, Sint-Bavo, Sint-Camillus, Sint-Gabriël te Antwerpen en Sint-Vincentius te Kalmthout).

Binnen GZA Ziekenhuizen en GZA Woonzorggroep slaan elke dag meer dan 6000 medewerkers de handen in elkaar om onze patiënten en bewoners met de beste zorg te omringen. Ze zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste technieken om dat te doen, ze bouwen steeds verder aan een hypermoderne infrastructuur. Maar bovenal zorgen ze met hun hart. Want topzorg is meer dan louter medische zorg van de bovenste plank. Het is zorg met een oog en een oor voor iedereen.

Meer informatie over GZA vindt u op onze website.