Campus Sint-Jozef

Beleef campus Sint-Jozef

Campus Sint-Jozef is met 120 bedden de kleinste van onze campussen. De benjamin staat bekend om zijn warme, persoonlijke zorg. Elk jaar zien 750 nieuwe baby’s er het levenslicht. Maar ook ons geriatrisch zorgprogramma  heeft hier haar thuisbasis met de aanwezigheid van verpleegeenheden geriatrie en psychogeriatrie en een geriatrisch dagziekenhuis. Uiteraard staan ook gespecialiseerde zorgverleners uit de diverse specialismen van de inwendige en heelkundige geneeskunde hier dag en nacht voor u klaar.

Nog geen jaar geleden nam campus Sint-Jozef een gloednieuwe vleugel in gebruik. De dienst eerste hulp, de motorische revalidatie en heel wat raadplegingen (orthopedie, neurologie, nko, oftalmologie, urologie, gynaecologie, fysische geneeskunde) namen als eerste intrek in hun nieuwe stek. Op 15 maart verwelkomen zij en hun collega’s uit de overige specialismen en diensten u graag op een boeiende en interactieve belevingstoer doorheen het ziekenhuis. Neem een kijkje achter de schermen en maak mee hoe het eraan toe gaat in het ziekenhuis.

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we u vooraf in te schrijven. Dat kan hier. U vindt hier ook meer info over de diverse rondleidingen en de diensten die ze aandoen.

De rondleidingen vertrekken en eindigen in de tent naast het ziekenhuis. U kunt hier ook terecht voor een hapje en een drankje, en voor onze kinderanimatie. De medewerkers van de Stichting tegen Kanker bieden u hier graag een handmassage aan. U hoeft hiervoor niet in te schrijven maar kunt zich gewoon ter plaatse aanmelden.

Om parkeerproblemen te vermijden, kunt u het ziekenhuis ook met het openbaar vervoer bereiken.